Left Right
Hvordan gør vi?

Hvordan gør vi?

Vores workflow

Hos Assure kan vi uden nogen form for interessekonflikter rådgive uvildigt. Det kan vi, fordi vi er uafhængige af alle forsikringsselskaber. Et væsentlig punkt, når det gælder et godt og troværdigt samarbejde med vores kunder.

Assure er et 100 % danskejet forsikringsmæglerselskab. Vi varetager alle typer af forsikringer til det danske erhvervsliv. Det stiller os stærke i markedet – et marked med solide forsikringsdækninger som vi i Assure har de helt rigtig kompetencer til at afdække. Og fordi vi har samarbejde med betydende danske og udenlandske forsikrinsselskaber, kan vi altid levere de optimale og individuelle løsninger – uanset behov og sted.

Miljøforsikring og professionelle ansvarsforsikringer til advokater, revisorer, ingeniører og benzinforhandlere er vi i Assure specialister i. Og så formidler vi specialforsikringer til guldsmede, urmagere, gallerier m.m.

Hos Assure går vision og mission hånd i hånd. Det væsentlige i den sammenhæng er, at professionalisme, loyalitet og troværdig skinner tydeligt igennem alt, hvad vi foretager os. Så når vi siger, at vi vil være erhvervslivets foretrukne samarbejdspartner ift. forsikringsmægling og skadeforsikringer, så mener vi det. Og det gør vi også, når vi siger følgende:

Vi vil i Assure altid sikre vores kunder optimalt med baggrund i grundige risikoanalyser og fastlagte forsikringspolitikker.

Vores høje faglige kompetence, fleksibilitet, overblik og service skal til enhver tid sikre, at vores kunder har de mest optimale forsikringsdækninger markedet kan tilbyde.

Assure skaber overblik og bevarer værdier, så vores kunder får arbejdsro til at udvikle deres virksomheder og dermed få succes.